Co vybrat
May 3, 2024

Americké Terénní Vozy: Ideální Volba pro České Řidiče

Od rozlehlých amerických plání až po malebné české kraje, výběr terénního vozu mění pravidla hry.

Americké Terénní Vozy: Ideální Volba pro České Řidiče

Americké Terénní Vozy: Ideální Volba pro České Řidiče

V posledních letech pozorujeme rostoucí zájem o auta typu SUV. Stále více populární jsou také tzv. terénní vozy. Tato vozidla jsou pohodlná a prostorná, a navíc se stala jakýmsi symbolem prestiže a synonymem luxusu. Jsou i vaším snem, ale zdají se být nedosažitelné kvůli vysokým cenám? Pak zvažte koupi nového nebo ojetého amerického terénního vozidla v USA. Využijte rady odborníků a zjistěte, které značky stojí za dovoz do České republiky.

Důvody rostoucí popularity terénních vozidel

Rozmanitost modelů terénních vozidel a SUV v nabídkách mnoha značek je nejlepším důkazem jejich obrovské popularity. Co je důvodem této oblíbenosti? Milovníci motorismu obdivují tyto automobily zejména pro:

- velkou hmotnost a pevnou konstrukci, které zvyšují pocit bezpečí,

- nadprůměrnou prostornost a dostatek místa v kabině,

- vysokou pozici za volantem, která zlepšuje viditelnost silnice,

- schopnost pohybovat se v náročném terénu.

Samozřejmě k tomu přistupují estetické aspekty, neboť mnoho lidí miluje masivní vzhled těchto vozidel. Důležité je, že v tomto ohledu se americké terénní vozy výrazně odlišují od evropských protějšků. Modely vyráběné některými značkami pro americký trh mají unikátní vzhled a obvykle nejsou dostupné v Evropě.

Dovoz americké terénního vozu do České republiky – proč se to vyplatí a kterou značku vybrat?

Pokud také oceníte výše uvedené vlastnosti aut, ale nemáte dostatek peněz na koupi SUV nebo terénního vozu v České republice, zvažte import z Ameriky. V mnoha případech jsou americká terénní vozidla mnohem levnější. Důvodem je mimo jiné nižší daně a méně přísné environmentální normy pro automobilové koncerny.

Samozřejmě nezapomeňte, že k ceně nákupu musíte připočítat náklady na dopravu a zařízení formalit. Jelikož je import velkou logistickou výzvou, je nejlepší svěřit tuto úlohu zkušenému zprostředkovateli. Naše firma AnyCar již léta dováží auta z USA. Nabízíme komplexní služby, tedy od vyhledání a koupě auta vybrané značky až po jeho doručení do České republiky.

Přemýšlíte, co by stálo za to koupit na americkém trhu? Pokud jde o terénní vozy, dobrým výběrem je například:

- Jeep Wrangler

- Hummer H2

- Land Rover Defender

Americké terénní vozy značky Jeep

O tom, že Jeep je legendou, svědčí i fakt, že v běžné řeči se název této značky často obecně používá pro označení terénních vozidel. Model Wrangler je ideální volbou pro milovníky pravých terénních vozidel. Má surový, ale přitažlivý vzhled a je navržený pro jízdu v terénu.

Na druhou stranu, Cherokee a Grand Cherokee jsou více „civilizované“ vozy. To zahrnuje krásnou linii karoserie, bohatou výbavu interiéru a moderní motory. Tyto vozy jsou ideální pro velké rodiny, jsou solidní a velmi bezpečné, a na americkém trhu relativně levné.

Hummer H2 – americké auto s vojenským rodokmenem

Je to unikátní a zároveň velmi oblíbené SUV. Hummer H2 je plně americký terénní vůz, civilní verze světoznámého vojenského vozidla Humvee. Vyniká jak vzhledem, tak mimořádnou pevností konstrukce. Auto se dokáže bez problémů vypořádat i s nejnáročnějším terénem.

Cadillac Escalade

Na závěr nabídka pro milovníky luxusu, kteří občas rádi sjedou z hlavní cesty. Mezi všemi americkými značkami automobilů se Cadillac může pochlubit obzvláště bohatou historií. Model Escalade je elegantní, moderní a velmi bezpečné SUV z nejvyššího segmentu.

Svěřte profesionálům dovoz terénního vozu z USA!

Líbí se vám některá z výše uvedených terénních vozidel z Ameriky? Nebo máte raději klasická americká terénní vozidla, historické vozy osvobozené od cla a akcíz a s nižší sazbou DPH? Bez ohledu na vaše potřeby, nechte otázku jejich dovozu na nás – kontaktujte nás! V AnyCar najdeme model auta jakékoliv značky, který si vyberete. Zkontrolujeme ho – postaráme se o nákup, vyřídíme formalit a zorganizujeme dopravu.

"Objete moře možností a dosáhněte toho nejlepšího v nákupu vozů s GTPartners – vaše brána k americkému automobilovému trhu."

Proces nákupu s GTPartners:

Zjednodušujeme celý proces nákupu a přepravy vozidla z USA. Naši specialisté vás provedou každým krokem, od vyhledání vašeho vysněného vozu, přes aukční proces, až po jeho dovoz a registraci v ČR.

Zakročte mimo tradiční trhy

Neomezujte se na lokální trh, kde jsou možnosti omezené a ceny vysoké. GTPartners otevírá dveře k mezinárodnímu trhu, kde si můžete vybrat vozidlo, které skutečně odpovídá vašim přáním a rozpočtu.

"Staňte se pánem silnic s vozem zvoleným z nekonečných možností, které nabízí americký trh, a užívejte si jízdu v duchu skutečné svobody."

Závěr

Nákup auta z USA přes GTPartners není jen o širokém výběru a úsporách. Je to o získání kvality, o které jste vždy snili, bez komplikací a s jistotou profesionálního servisu. S naším přístupem získáte nejen vozidlo, ale celý zážitek bez starostí a za lepší cenu. Zažijte rozdíl s GTPartners a vydejte se na cestu za vozem, který promění váš každodenní život.

Připraveni na změnu v garáži?
Získejte cenovou nabídku ještě dnes.