Co vybrat
May 3, 2024

Top 5 Amerických Sportovních Aut: Jak je Dovézt do České Republiky?

Od amerických silnic až po český asfalt.

Top 5 Amerických Sportovních Aut: Jak je Dovézt do České Republiky?

Sníte o autě s motorem, jehož výkon vás při jen lehkém šlápnutí na plyn přilepí na sedadlo? 

V Evropě jsou ceny použitých vozů se sportovním duchem vysoké. Nicméně nic nebrání tomu, aby jste takové vozidlo přivezli ze Spojených států. Ušetříte peníze a získáte možnosti nákupu jednoho z modelů značek dostupných pouze v USA. Zjistěte, které americké sportovní vozy stojí za pozornost – seznamte se s našimi TOP 5!

Proč koupit sportovní auto z USA?

Auta s výkonným motorem mohou nabídnout spoustu zábavy při jízdě na okruhu. Ale nezapomeňte, že výkon se hodí i při běžném užívání auta. Dynamický motor usnadňuje například předjíždění. Manévr lze provést rychleji a tím pádem mnohem bezpečněji. Samozřejmě, vozy se sportovním charakterem jsou také synonymem luxusu. V tomto ohledu se za nejprestižnější považují sportovní značky aut z USA.

Kromě toho americká auta obvykle bývají:

  • bohatě vybavená,
  • poháněná výkonnější verzí motoru,
  • s průměrně nižším nájezdem.

Za dovozem auta z USA hovoří také ekonomie. Modely sportovních značek jsou v mnoha případech levnější než jejich evropské protějšky. Nákup je výhodný i přes dodatečné náklady spojené s dovozem.

Proč lze americká sportovní auta koupit za dobrou cenu?

Důvodů, proč jsou americká sportovní auta relativně levná, je mnoho. Patří mezi ně:

  • nižší náklady na výrobu vozidel ve Státech,
  • dobrá ekonomická situace, která podněcuje řidiče k pravidelné výměně aut,
  • vysoké ceny v autoservisech – právě z tohoto důvodu lze na americkém trhu najít mnoho levných vozů s drobnými poškozeními, například karoserie.

TOP 5 amerických sportovních aut!

Nyní je čas na představení nejlepších značek sportovních aut z USA. V následujícím žebříčku představujeme nejen populární, ale i cenově dostupná auta, která se vyplatí dovézt ze Států. Mějte na paměti, že vám můžeme pomoci s nákupem a dovozem každého z nich – hned teď si zkontrolujte náklady na dopravu v online kalkulačce!

1. Chevrolet Camaro

Je to vozidlo se sportovní duší, jehož historie sahá do roku 1967. Nejpopulárnější jsou modely z let 2012-2013. Chevrolet Camaro může poskytnout spoustu radosti z jízdy. V nejsilnější verzi je vybaven motorem o výkonu 587 koní. Stačí pouhé 4 sekundy, aby se auto rozjelo na rychlost 100 km/h!

2. Dodge Charger

Nabídka pro milovníky tzv. muscle carů, tedy amerických aut s muskulárním vzhledem. Dodge Charger se vyznačuje unikátním designem karoserie. Je přitom prostorný a pohodlný, a zároveň zaručuje vysokou úroveň bezpečnosti.

3. Chevrolet Corvette

Na stupních vítězů stojí auto, které zná jistě každý – Chevrolet Corvette je legenda americké automobilové scény. Tento sportovní vůz má velmi agresivní vzhled. Je také pohodlný a pod jeho kapotou dřímají stovky koní připravených k jízdě!

4. SRT Viper

Tento model splní očekávání milovníků opravdového automobilismu. SRT Viper je "dravý" vůz, jak z hlediska vzhledu, tak výkonů a zážitků, které poskytuje řidiči. Tento americký automobil je často srovnáván s nejlepšími modely Ferrari nebo Lamborghini.

5. Ford Mustang

Žebříček uzavírá vozidlo, které si získalo srdce Čechů. Ford Mustang dokonale kombinuje klasický vzhled sportovních aut ze Států s moderním, aerodynamickým tvarem karoserie. Tento model je dostupný s několika silnými motory.

Kupte si auto z USA s pomocí dobrého zprostředkovatele.

Zajímá vás některá z výše uvedených značek amerických aut? Nebo sníte o jiném modelu a chcete ho dovézt ze Států? Obraťte se na GTPartners! Již léta se zabýváme dovozem aut z USA. Najdeme váš vysněný vůz, zkontrolujeme ho a zakoupíme na aukci. Zajistíme také formality a postaráme se o organizaci dopravy – kontaktujte nás.

"Objete moře možností a dosáhněte toho nejlepšího v nákupu vozů s GTPartners – vaše brána k americkému automobilovému trhu."

Proces nákupu s GTPartners:

Zjednodušujeme celý proces nákupu a přepravy vozidla z USA. Naši specialisté vás provedou každým krokem, od vyhledání vašeho vysněného vozu, přes aukční proces, až po jeho dovoz a registraci v ČR.

Zakročte mimo tradiční trhy

Neomezujte se na lokální trh, kde jsou možnosti omezené a ceny vysoké. GTPartners otevírá dveře k mezinárodnímu trhu, kde si můžete vybrat vozidlo, které skutečně odpovídá vašim přáním a rozpočtu.

"Staňte se pánem silnic s vozem zvoleným z nekonečných možností, které nabízí americký trh, a užívejte si jízdu v duchu skutečné svobody."

Závěr

Nákup auta z USA přes GTPartners není jen o širokém výběru a úsporách. Je to o získání kvality, o které jste vždy snili, bez komplikací a s jistotou profesionálního servisu. S naším přístupem získáte nejen vozidlo, ale celý zážitek bez starostí a za lepší cenu. Zažijte rozdíl s GTPartners a vydejte se na cestu za vozem, který promění váš každodenní život.

Připraveni na změnu v garáži?
Získejte cenovou nabídku ještě dnes.