Co vybrat
May 3, 2024

Top 10 Luxusních Aut z USA, Která Stojí za to Importovat

Od amerických silnic až po český asfalt.

Top 10 Luxusních Aut z USA, Která Stojí za to Importovat

Top 10 luxusních aut z USA, která stojí za to importovat

Proč je americké luxusní auto dobrá volba?

Ford Mustang – ikona amerického automobilismu

Chevrolet Camaro – legendární muscle car

Dodge Challenger – komfort a pohodlí v americkém stylu

Chevrolet Corvette – sportovní legenda Ameriky

Chrysler 300C – luxusní limuzína pro náročné

Chrysler Town & Country – americký, všestranný minivan

Jeep Grand Cherokee – luxusní SUV s terénním nádechem

BMW řady 5 – německá klasika v americké verzi

Porsche Cayenne – Elegantní SUV sportovní značky

Audi Q5 – luxusní SUV s bohatou výbavou

Jak koupit luxusní auto z USA?

Americká luxusní auta jsou stále populárnější na českých silnicích. Automobilový trh ve Spojených státech, jako žádný jiný, je výkladní skříní luxusních vozidel. Auta, která nejsou dostupná v Evropě, nejlépe vybavená, silná, pohodlná, krásná a bezpečná, lze koupit v USA za velmi výhodnou cenu. Představujeme luxusní americká auta, která stojí za nákup a import do České republiky.

Proč je americké luxusní auto dobrá volba?

Značky amerických aut jsou velmi uznávané po celém světě. Luxusní auto z USA je ideální volbou pro ty, kteří hledají auto v dobrém stavu s nejlepšími technickými a užitnými parametry. Jsou dobře udržovaná, dobře vybavená a technicky spolehlivá. Nabízena jsou také na aukcích za velmi dobré ceny. Proto je import luxusních amerických aut skvělým nápadem na získání vysněného vozu.

Ford Mustang – ikona amerického automobilismu

Ford Mustang je jedním z nejžádanějších modelů, který si udržuje stálou popularitu v USA. Luxusní americké auto je jedním z nejčastěji importovaných aut z USA. Nejčastěji vybíraným modelem je Mustang V a VI generace z roku 2013. Velký zájem je také o ročníky 2010 a 2009, stejně jako o nejnovější. Bohatě vybavené auto se sportovním vzhledem je dostupné s různými, silnými motory. Výrobce nabízí varianty s automatickou i manuální převodovkou.

Chevrolet Camaro – legendární muscle car

Chevrolet jako velmi rozpoznatelná značka amerických luxusních aut je velmi uznávaný nejen v USA. Jedním z nejčastěji dovážených luxusních aut tohoto výrobce do Evropy je Chevrolet Camaro. Vyráběný od 60. let, vyskytuje se v několika generacích a také staré verze jsou často dováženy jako historická auta. Velkou popularitu mají modely z roku 2018. Auto přitahuje pozornost svým jedinečným vzhledem a sportovním charakterem. Silné a rychlé vozidlo je dostupné s bohatou výbavou a má také moderní bezpečnostní systémy. Vyskytuje se s celou řadou silných motorů.

Dodge Challenger – komfort a pohodlí v americkém stylu

Dodge Challenger - velký, masivní a rychlý automobil je jedním ze symbolů amerického automobilismu. Vyráběn od 60. let - a tehdy byl nejpopulárnější. Poslední, třetí generace Challengera byla uvedena na trh v roce 2008. Luxusní vozidlo s rozpoznatelným, sportovním vzhledem je často dováženo do Evropy a České republiky. Dostupné je s velkými motory - od 3 do 6 l. Challenger III je krásné 2dveřové kupé typu notchback s prostorným interiérem a velkým kufrem.

Chevrolet Corvette – sportovní legenda Ameriky

Legendární Chevrolet Corvette je ztělesněním typicky sportovního amerického auta. Vznikl v 50. letech a je vyráběn nepřetržitě dodnes. Vyznačuje se neobvyklým, velmi originálním designem a silnými parametry, jak se sluší na sportovní auto. Chevrolet Corvette je synonymem luxusu a síly. Je rychlý, dynamický a přesný v řízení. Řadí se mezi jedno z nejvíce rozpoznatelných a ceněných sportovních aut na světě.

Chrysler 300C – luxusní limuzína pro náročné

Chrysler je uznávanou značkou amerických luxusních aut. Model Chrysler 300C je impozantní auto, které patří do skupiny často dovážených verzí. Efektní vzhledem, automobil je pokaždé rozměrů, dostupný s velkými, ale úspornými motory. Velmi pečlivě vyrobený a dobře vybavený i v základních verzích. Chrysler 300C při nákupu a importu nabízí skvělý poměr kvality a ceny.

Chrysler Town & Country – americký, všestranný minivan

Chrysler Town & Country je doporučený americký minivan. Pohodlný a prostorný, určený pro celou rodinu, do města, na venkov a na cesty. Auto patří mezi exkluzivnější minivany, je lépe vybaveno než jiná vozidla tohoto typu. Vyráběný od 80. let do dneška, je v čele nejčastěji dovážených aut z USA.

Jeep Grand Cherokee – luxusní SUV s terénním nádechem

Jeep Grand Cherokee je zároveň luxusní SUV a silný terénní vůz v americkém stylu. Vyráběný od 90. let, jeho současné ročníky jsou častou volbou mezi hledači amerických aut. Skvěle vybavený, s velkým a silným motorem. Hodí se pro jízdu ve městě i v náročném terénu.

BMW řady 5 – německá klasika v americké verzi

BMW řady 5 je jedním z nejvíce rozpoznatelných aut na světě. Klasický, luxusní sedan je již léta velmi oblíbený a často importovaný z USA. Americké verze jsou lépe vybavené než evropské a navíc při importu z USA zaplatíme za ně méně než v Evropě. Auto je typickým představitelem prémiové třídy a symbolem prestiže.

Porsche Cayenne – Elegantní SUV sportovní značky

Klasické SUV se sportovním charakterem je rozhodně model, který stojí za import. Porsche Cayenne je jedním z nejrychlejších SUV na světě. Jeho skrytou sílu oceníme také v náročném terénu. Má prostornou a pohodlnou kabinu, skvělou pro delší jízdy. Pozornost si zaslouží nádherně zařízený interiér.

Audi Q5 – luxusní SUV s bohatou výbavou

Audi Q5 je exkluzivní auto dovážené z USA lidmi s většími finančními možnostmi. Je neuvěřitelně pohodlné při řízení, živé, obratné a dynamické. Auto se vyznačuje elegantní, aerodynamickou siluetou, skvělými jízdními vlastnostmi, bohatou výbavou ve všech verzích a velmi prostorným kufrem.

Jak koupit luxusní auto z USA?

Při rozhodnutí o koupi auta ze Spojených států je vhodné využít pomoc zprostředkovatele importu GTPartners. Společně s importerem bude vybrán exemplář s ověřeným stavem a historií. Zprostředkovatel zajistí nákup auta, připraví potřebné dokumenty a zorganizuje transport a celní a daňovou odpravu. Svěřením importu aut z USA odborníkům máme záruku úspěšného nákupu. Více informací najdete na www.gtpartners.cz.

"Objete moře možností a dosáhněte toho nejlepšího v nákupu vozů s GTpartners – vaše brána k americkému automobilovému trhu."

Proces nákupu s GTpartners:

Zjednodušujeme celý proces nákupu a přepravy vozidla z USA. Naši specialisté vás provedou každým krokem, od vyhledání vašeho vysněného vozu, přes aukční proces, až po jeho dovoz a registraci v ČR.

Zakročte mimo tradiční trhy

Neomezujte se na lokální trh, kde jsou možnosti omezené a ceny vysoké. GTpartners otevírá dveře k mezinárodnímu trhu, kde si můžete vybrat vozidlo, které skutečně odpovídá vašim přáním a rozpočtu.

"Staňte se pánem silnic s vozem zvoleným z nekonečných možností, které nabízí americký trh, a užívejte si jízdu v duchu skutečné svobody."

Závěr

Nákup auta z USA přes GTpartners není jen o širokém výběru a úsporách. Je to o získání kvality, o které jste vždy snili, bez komplikací a s jistotou profesionálního servisu. S naším přístupem získáte nejen vozidlo, ale celý zážitek bez starostí a za lepší cenu. Zažijte rozdíl s GTpartners a vydejte se na cestu za vozem, který promění váš každodenní život.

Připraveni na změnu v garáži?
Získejte cenovou nabídku ještě dnes.